Webshop bouwen

Ik wil een webshop!

11 + 4 =

Uw webshop in samenwerking met Shoppagina.

Altijd al een webshop willen bouwen of er één willen hebben? Sinds kort is Smalltime Internet Diensten een samenwerking aangegaan met Shoppagina voor uw webshop. Deze samenwerking zorgt ervoor dat uw webshop in de beste handen is.

Waarom samen met Shoppagina?

Shoppagina is een van de vele webshop aanbieders maar Shoppagina bied meer. Een van de fundamentele zaken voor een webshop is beveiliging en Shoppagina snapt dit. Standaard is uw webshop bij Shoppagina voorzien van een SSL certificaat om al het verkeer tussen webshop en server te beveiligen.

Daarnaast beschikt Shoppagina over standaard integratie van diverse pay-providers, google hulptools, beoordeling tools, verzend opties en niet te vergeten directe koppelingen met verschillende boekhoudsoftware. Hierdoor zitten alle bestellingen direct in uw administratie en zo bespaard u weer tijd.

Hoe werkt het dan?

Uw webshop aanvragen gaat als volgt:

  • U volgt deze link naar Shoppagina.
  • Vraagt de shop aan die het beste bij u past.
  • Shoppagina levert u de shop op. Zodoende staat deze direct op uw eigen naam een kunt u gemakkelijk uw eigen zaken regelen bij Shoppagina.
  • Afhankelijk van het tijdstip waarop u uw webshop aanvraagt regelt Shoppagina dit doorgaans binnen 5 minuten.
  • Zodra uw shop gereed is maakt u een extra gebruiker (met admin rechten) aan in de shop.
  • Op deze naam kan ik in uw shop inloggen.
  • Hierna ga ik voor u aan de slag om de shop in te richten en alle zaken te koppelen die nodig zijn voor uw online verkopen.

Meer weten over een webshop bij Shoppagina?

Neem dan contact op met mij en vertel mij uw eisen en wensen en samen komen we tot een voor u geschikte oplossing.

Normaal zijn bij Smalltime Internet Diensten alle prijzen vooraf vastgesteld en weet u dus precies waar u aan toe bent. Jammer genoeg kan dit voor een webshop niet op deze wijze.

De prijs is vooral afhankelijk van hoeveel producten er bij oplevering in de shop moeten zitten, of u al beschikt over de juiste afbeeldingen en of deze nog bewerkt moeten worden. Ook de teksten die noodzakelijk zijn bij uw producten is een onderdeel van het gehele proces.

Neem contact op en ik doe u een passend voorstel. Afhankelijk van uw voorwerk kan uw webshop binnen 3 dagen gereed zijn voor de verkopen.

Deel anders dit bericht even misschien ken je iemand die ook een webshop wilt beginnen.. ==>>

Share This