Samsung DeX Station met de S8/S8+ & Note 8.

Van de week kreeg ik de Samsung DeX Station geleverd voor bij mijn Samsung S8. In één woord GEWELDIG, wat is dat lekker werken zeg. Je steekt je S8 in Samsung DeX Station en je kan direct werken op een normaal scherm, met normaal toetsenbord en muis. Mails versturen, blog artikelen schrijven, whatsapp berichten ontvangen en versturen. Alles werkt gewoon (vooralsnog dan). Zelfs de Sonos play aanzetten via de Samsung DeX Station was geen probleem.

Samsung DeX Station

Samsung DeX Station

Niet alle apps werken in full screen mode maar dat doet niets aan het gemak waarmee je alles kunt bedienen. En als je klaar bent met werken via de Samsung DeX Station haal je hem eruit en is je telefoon meteen weer opgeladen.

Zo is dit artikel ook gewoon via de Samsung DeX Station en een toetsenbord geschreven. Het geweldige is dat al je Microsoft applicaties via de Samsung DeX Station als standaard applicaties werken. Jammer dat je dan wel weer een Office 365 account moet hebben. Maar hé laat Google doc’s nou precies hetzelfde doen voor niks 🙂

Kortom voor iedereen die zijn/haar telefoon veelal zakelijk gebruikt is dit een must voor je kantoor. Jammer dat je er standaard geen usb-c kabel bij krijgt maar dat mag de pret niet drukken.

Samsung DeX Station
Share This